Mysterious Empires |
Ki van itt? | Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 81 fő) Hétf. Okt. 21, 2024 2:27 am-kor volt itt. |
|
| Új infók, sürgős feladatok | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Dimitri
Hozzászólások száma : 28 Join date : 2023. Jan. 28.
| Tárgy: Új infók, sürgős feladatok Pént. Ápr. 14, 2023 8:42 pm | |
| Nyugisan ücsörögtem az irodámban. Intézgettem a dolgaimat. Van bőven. Nath és Elis elég sok dolgot a nyakamba sózott azóta hogy itt vagyok. Hírtelen rohanó lépteket hallottam a kinti folyosóról és a léptekből hamar egy ajtó csapódás lett. Egy hírnők. Meglepő nem szokásuk hozzám jönni. -Segíthetek valamit? -Fontos üzenetet hoztam. MIa Cole küldött sürgős üzenetet.-nyújtja felém a papírt. -KÖszönöm.-veszem el a kezéből és azzal távozott is. Igen a hírnökök sokat rohangálnak. Kinyitottam a kis papírkát. Hm. Titkos írás. Jó móka lesz szórakozni vele. Beletelt egy órába mire rájöttem arra mit rejt az írás. MIa úgy tűnik megtalált egy szép kis drog központot. Ügyes. Amint végigolvastam az üzenetet felkaptam a kardomat és rohantam Elishez. Berontottam az irodába és szerencsémre Nath is pont ott volt. -Üdv hölgyeim. Azt ajánlanám, szedjük össze az embereinket és mihamarabb induljunk. | |
| | | Natasa
Hozzászólások száma : 280 Join date : 2021. Feb. 28.
| Tárgy: Re: Új infók, sürgős feladatok Pént. Ápr. 14, 2023 8:51 pm | |
| -Na mesélj.- kapom magamra a cuccom | |
| | | Dimitri
| Tárgy: Re: Új infók, sürgős feladatok Pént. Ápr. 14, 2023 8:53 pm | |
| -MIa szép munkát végzett.-adom át az általam már lefordított üzenetet.-Nagy fogás. | |
| | | Natasa
Hozzászólások száma : 280 Join date : 2021. Feb. 28.
| Tárgy: Re: Új infók, sürgős feladatok Pént. Ápr. 14, 2023 8:55 pm | |
| -Igen nekik hírük, ment Kirával. Egyrészről, ők is kiválóan végeztek és azóta mindketten mindig kapcsolnak le rendbontókat. De végre történik vmi izgi itt is | |
| | | Elisabeth
Hozzászólások száma : 58 Join date : 2021. Jul. 14.
| Tárgy: Re: Új infók, sürgős feladatok Pént. Ápr. 14, 2023 9:00 pm | |
| -Igen. Viszont valóban szükségünk lesz minden jó emberre. Mindegyikre és minél többre. Akiket ír Mia az üzenetben, nem kis falatok. Fél óra alatt összeszedünk mindenkit és megindulunk. | |
| | | Dimitri
| Tárgy: Re: Új infók, sürgős feladatok Pént. Ápr. 14, 2023 9:02 pm | |
| -Annyi bőven elég lesz. Akkor fél óra múlva a kapu előtt.-indulok is összeszedni az embereket. | |
| | | Elisabeth
Hozzászólások száma : 58 Join date : 2021. Jul. 14.
| Tárgy: Re: Új infók, sürgős feladatok Pént. Ápr. 14, 2023 9:22 pm | |
| Fél óra elteltével egész nagy tömeget szedtünk össze a legjobb vadászokból. Nem aggódom. Pláne, hogy Nath és Dimitri is jön. -Ma nem kis dolgunk lesz. De mindent megteszünk hogy még jobbá tegyük ezt a világot. Induljunk!-azzal meg is indultunk. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Új infók, sürgős feladatok | |
| |
| | | | Új infók, sürgős feladatok | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|