| A tárgyalás.... | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Rose Summer Admin
Hozzászólások száma : 573 Join date : 2017. Sep. 13. Age : 26
| Tárgy: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 8:54 pm | |
| Eljöttem a gyűlésre, elvileg Json fontos dologról akar beszélni, mondjuk nekem is van egy- két megbeszélendő dolgom vele. Szokásosan kicsit hamarabb megérkeztem és helyet foglaltam. Kissé nyugodtabb vagyok most hogy több pártfogóm van. | |
|
| |
Benjamin
Hozzászólások száma : 182 Join date : 2021. Apr. 20.
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 8:57 pm | |
| Szokásosan az illedelmes 5 perces késéssel érkeztem. Mindenki itt van már...majdnem, vagyis az ördöggel egyszerre sikerült érkezni. Kínosan összenézünk...mindig pont szembe ülünk. | |
|
| |
Jason Smith
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2020. Dec. 09.
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 9:00 pm | |
| Amint mindenki megékezett még a késők is végre nekiállhatunk. -Köszönöm, hogy mind idefáradtatok. Több dolgot is szeretnék megvitatni, mint például.-tekintek Rose-ra.-Úgy hallottam, hogy egyesek elég erőteljesen pártfogókat keresnek és szeretném megtudni az indokát. Nem szeretném ha bárki azt feltételezné, hogy lázadás van készülőben. Szóval Rose, jobb lenne ha beszámolnál nekünk. | |
|
| |
Rose Summer Admin
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 9:05 pm | |
| -Így igaz, de mielőtt félreértesz, nem szándékozom ilyesmiben gondolkozni. Csupán csak azt tervezem, hogy a fajok közötti határok kicsit megszűnjenek. Például a vérállatok közti egyesség miatt, szinte megszűntek a határaink, és segítjük egymás, minden téren. Kialakulóban van több Faluszerűség, amiben keverednek a fajok is. És nem csak vérállatok, például vannak köztük angyalok és démonok is, ők szintén segítenek az építkezésekben. Nem hinném, hogy fenyegetés lenne számodra a határok megszüntetése. | |
|
| |
Jason Smith
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 9:40 pm | |
| -Rose! A határok megszabása nem a te körödbe tartozik. A határok nem feltétlenül vannak, és amit mondtál egyáltalán nem zár ki semmit. Jelen pillanatban úgy vélem az lenne a legjobb ha minden visszaállna a helyére és te pedig visszavonulnál. Ezennel elveszem tőled a rangod, több gyűlésen nem látunk szívesen.-nehéz döntés, de muszáj, el kell kerülnöm a lehetséges lázadást. | |
|
| |
Benjamin
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 9:46 pm | |
| Én sem tartom jó ötletnek a határok eltörlését. Először is erre való a városrész, ahol minden faj mozoghat ergo, aki együtt tud élni más fajokkal békében nyugodtan odaköltözhet, illetve a városnak , amúgy is vannak olyan részei, ahol például a vérállatok élnek, Illetve valljuk be rengeteg faj van, akik annyira nem szeretnének osztozni a területükön és fajokon belül is számos ilyen egyed van. | |
|
| |
Marcus Fox
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2021. Nov. 04.
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 9:51 pm | |
| Nem értem, úgy tudtam Benjamin nem ellenünk kéne legyen. -Én nem értek egyet. Rose nem azt mondta, hogy minden lény törölje el a határait. Én beleegyeztem ebbe. Én nem kívánom, hogy újra határok közé legyünk szabva. A vérpárducok és mi is ebbe belementünk. Mi így kívántuk és senkit nem kényszerítünk rá. Ráadásul ahhoz ís fűznék pár szót hogy Rose-t el akarod távolítani. Ha bármivel is ellened lenne vagy lennénk annak már nyoma lenne. Semmit nem tettünk amivel indokolnánk azt, hogy ezt feltételezd. | |
|
| |
Benjamin
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 9:53 pm | |
| -Akkor hozzatok létre egy köztes irányítást a vérállatok között és ez legyen a ti dolgotok. Igazából ez a többi fajra, akkor nem tartozik, így rendben van.- | |
|
| |
Jason Smith
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 9:54 pm | |
| -Nem engedélyezem, és tartom magam a döntésemhez. | |
|
| |
Lucifer
Hozzászólások száma : 324 Join date : 2021. Apr. 20.
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 9:56 pm | |
| -Vicces, hogy ennyitől beijed a Vadászunk. Félsz attól, hogy Rose átveszi a helyed Jason?-jelenik meg arcomon egy mosoly. | |
|
| |
Jason Smith
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 9:57 pm | |
| -Merészelsz?!-állok fel.-Nem hiszed, hogy egy ilyen kis taknyos átvegye a helyem?!-elszóltam magam. | |
|
| |
Lucifer
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 10:01 pm | |
| -Milyen alapon beszélsz így egy vezetőről?-állunk fel együtt szinte mindnekivel, felháborodva. | |
|
| |
Benjamin
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 10:05 pm | |
| Először is Rose lelkes és csak jót akar. Igen vannak dolgok például a határok, amik nagyon rég óta bevált módszerek, de minden ilyesmiről az egész tanácsnak kell döntenie szavazatok alapján és nem neked. És ezúton szeretném szavazásra bocsájtani, hogy Rose maradjon e, illetve, ha a vérállatoknak megfelel azt is, hogy ők hozhatnak e létre maguk között egy közösséget irányítással! | |
|
| |
Jason Smith
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 10:15 pm | |
| SÓhajtok. -Legyen. Akkor szavazzunk.- Hamar meg is lettek a szavazatok, sajnos túl egyértelműre sierültek. Victoron kívül kb mindenki Rose pártját fogta. -A szavazatok alapján egyértelmű a döntés, bármennyire nem örülök neki. | |
|
| |
Rose Summer Admin
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 10:19 pm | |
| Oh nem hittem volna, hogy így alakulnak a dolgok de kimondottan örülök a végkifejletnek. -Én is szeretnék valamiről beszélni ha már itt maradhattam. Sajnos már a második esetben fordult elő, hogy a vadászok támadták meg a családomat. Úgy vélem ez azért nem elhanyagolható dolog. | |
|
| |
Benjamin
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 10:21 pm | |
| Enyhe morgás hallatszott a társaságtól. Ez már lassan ma Jason posztját rendíti meg. | |
|
| |
Jason Smith
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 10:23 pm | |
| -Tisztában vagyok vele, és mind a két ügyben eljártunk és kivégeztük a tetteseket és továbbá a belső embereinket is átvizsgáljuk. | |
|
| |
Rose Summer Admin
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 10:24 pm | |
| -Szerintem mind örülnénk neki ha több ilyen nem fordulna elő, és ez szerintem a te érdeked is. | |
|
| |
Jason Smith
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 10:27 pm | |
| -Nem fog.-szemtelen kölyök, tudja hol kell megakasztani az embert. Rápillantok az órára és látom, hogy belecsúsztunk a szünetbe. -Idő van. Menjünk és szedjük össze a gondolatainkat a többi dologra.-űllok fel és azzal én távozom is. | |
|
| |
Lucifer
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 10:29 pm | |
| Elsőképpen érkeztem oda Rose-hoz. -Rose. Drágám. Nagy pácban voltál.-jelenik meg acomon egy kis mosoly. | |
|
| |
Benjamin
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 10:32 pm | |
| Odamegyek Lucifer és Rose mellé is. -Jasonre oda kell figyelnünk...- mondom Lucifernek majd tovább is sétálok. Tudom, hogy semelyikünknek se hiányzik a másik, de ha a vadászokkal gond van arra mi láthatunk rá és nekünk dolgunk az ilyenekre figyelni. | |
|
| |
Lucifer
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 10:33 pm | |
| Nem foglalkozom a kis molylepkével. -Szerencséd volt. | |
|
| |
Rose Summer Admin
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 10:35 pm | |
| -Igen. Köszönöm a kisegítést.-mosolygok.-És amit mondott..-nézek Benjaminra.-...igaza van. | |
|
| |
Lucifer
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 10:36 pm | |
| -Drága lesz kedves.-nyalom meg a szám és tovább megyek. | |
|
| |
Benjamin
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... Szomb. Jan. 08, 2022 10:40 pm | |
| Még egy pár dolog említésre került például a szörnyek szórakozása a gyerekekkel és hasonlók aztán mindenki ment a maga dolgára. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A tárgyalás.... | |
| |
|
| |
| A tárgyalás.... | |
|