| A nagy lopás... | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Blake Hanson
Hozzászólások száma : 32 Join date : 2021. Jan. 18. Age : 60
| Tárgy: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 10:43 pm | |
| Sikerült kiderítenem, hogy merre van amit Matthew keresett Lucifernél, Szerencsére Lucifer távol van így nincs sok akadálya annak, hogy ellopjuk a két lelket. Én mondjuk nem tudom ezt megtenni de Mathew tudja mit kell kezdeni velük. | |
|
| |
Matthew
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2021. Dec. 10.
| Tárgy: Re: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 10:47 pm | |
| Sikerült belopóznom Lucifer kastélyába. Nincs itthon a kis alattvalói meg nem ellenfelek számomra. Megkerestem Blaket akit elvezetett a lelkekhez. -Szép munka.-Neki is álltam a varázslatnak így meg is szereztem a két lelket. -Tűnés innen. Lucifer 2 percen belül itt lesz.-Indultunk ki sürgősen és elhagytuk az alvilágot. | |
|
| |
Blake Hanson
| Tárgy: Re: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 10:51 pm | |
| Sikerült meglépnünk, amit nem hittem volna. Nem is számít igazán. A lényeg, hogy sikerült eljutni a titkos kis helyünkre. Egy kis raktár benne két angyal akiket Matthew csalt ide. -Matthew? Ki ez a vámpír?-kérdezte az egyikőjük. -Az nem számít.-feleltem majd kettőjük között jelentem meg és mind a kettőjüket egy ütéssel padlóra küldtem. Nem öltem meg őket de elájultak. -Igyekezz. | |
|
| |
Matthew
| Tárgy: Re: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 10:58 pm | |
| -Ne parancsolgass.-állok is neki. A gyógyító erőnek van egy előnye, vissza tudsz hozni embereket valóságba de csak egyet és az életed az ára cserébe. Legalábbis egy élet. Csak Lucifer és Benjamin ismeri azt a varázslatot amivel igazából össze lehet kötni más emberekkel ezt a varázslatot. Így én életben maradok de a másik két ember, akiket felhasználok az meghal, erre kell a két angyal. Egy jó hosszú varázslat után sikerült is a terv. -Isten hozott titeket újra.-nézek rájuk.-Dominick, Jack.-jelenik meg arcomon egy vigyor. | |
|
| |
Dominick Summer
Hozzászólások száma : 74 Join date : 2021. Jan. 18.
| Tárgy: Re: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 11:00 pm | |
| -Jó újra itt.-ülök fel.-Szép munka volt Blake, Matthew. Nekünk ideje eltűnni-állok fel és közben Jack is magához tér.-Blake te jobb ha maradsz. | |
|
| |
Blake Hanson
| Tárgy: Re: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 11:01 pm | |
| -Tudom. Tűnjetek innen míg lehet. | |
|
| |
Matthew
| Tárgy: Re: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 11:03 pm | |
| Úgy is tettünk. Benjamin is tudni fog mindenről így nekem is lépnem kell. | |
|
| |
Lucifer
Hozzászólások száma : 324 Join date : 2021. Apr. 20.
| Tárgy: Re: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 11:11 pm | |
| Amikor távolt voltam hirtelen elkezdett vér folyni a számból. Tudom mit jelent ez. Egyből hazamentem és észre is vettem azt amitől ez történt. Megloptak. a lelkekből eltűntek. Dühömben falhoz repítettem több bútort is és az üvöltésem, konkrétan földrengést keltettem létre, biztosan érezhető volt szinte az egész világon. -Rohadék.-keresem meg Blaket és előtte termek és torkon ragadom.-Hol vannak?-feketedik be a szemem és a szarvaim is előbújnak, meg a farkam és a szárnyam. | |
|
| |
Blake Hanson
| Tárgy: Re: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 11:12 pm | |
| -Azt várhatod.- Nem mondok semmit. | |
|
| |
Lucifer
| Tárgy: Re: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 11:15 pm | |
| -Meglátjuk.-elengedem és elkezdem kínozni. Az agyát célzom. Fájdalmas ha egyből azt támadja egy erős fájdalom. De az üvöltésen kívül nem volt válasz. Egy ideig kínoztam és amikor már eléggé meguntam és felhúzott egyszerűen csak felrobbantottam szép lassan az agyát, ami apró darabokra repült és szétloccsant mindenhova. | |
|
| |
Benjamin
Hozzászólások száma : 182 Join date : 2021. Apr. 20.
| Tárgy: Re: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 11:22 pm | |
| Lelkeket támasztottak fel... nem az nem lehet. Lucifer...gondolom elsőnek. Nyilván itt is találom. -Mit csináltál?- | |
|
| |
Lucifer
| Tárgy: Re: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 11:25 pm | |
| -Én?!-fordulok felé.-Ti mit tettetek?! Megloptatok! | |
|
| |
Benjamin
| Tárgy: Re: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 11:26 pm | |
| -Én ugyan nem...ha közöm lenne hozzá feketék lennének a szárnyaim észlény.- tárom szét | |
|
| |
Lucifer
| Tárgy: Re: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 11:28 pm | |
| -Nem érdekel, hogy ki volt! Kerítsd elő vagy lemészárlom az összes nyamvadt szarrágódat. | |
|
| |
Benjamin
| Tárgy: Re: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 11:30 pm | |
| -Arra nem gondolsz, hogy valaki közületek volt?- Valakivel ez a nyamvadt összefogott, aki meg tudta szerezni a lelkeket és tudta a varázsigét... | |
|
| |
Lucifer
| Tárgy: Re: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 11:50 pm | |
| -Egy angyal volt, a szagát ott hagyta a nyomorék. Nem hiszed, hogy ezt s rám foghatod?! | |
|
| |
Benjamin
| Tárgy: Re: A nagy lopás... Szomb. Jan. 08, 2022 11:51 pm | |
| -Te meg rám... de ne aggódj hamar előkerül ha angyal volt.- teleportálok el | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A nagy lopás... | |
| |
|
| |
| A nagy lopás... | |
|