| ....Bebörtönözve..... | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Daniel Cole
Hozzászólások száma : 558 Join date : 2021. Dec. 09.
| Tárgy: ....Bebörtönözve..... Kedd Jan. 25, 2022 11:52 pm | |
| Már egy hónap eltelt...Egyedül egy kis zárkában. Unalma volt és fájdalmas. Megvontak tőlem mindent. A füvet, a vért...és nem akárhogy. Kb egyik napról a másikra. Egy ideig volt hogy kényszerzubbonyt kaptam a dührohamok miatt. De most már jobb. Már nincsenek kitöréseim és nem is kívánom se a vért se a füvet. Habár fogadhattam volna látogatókat sose akartam és sose mentem be. Akárhányszor megláttam anyámékat inkább visszafordultam. Nem akartam velük beszélni. Noah-t egyszer sem láttam....Így tényleg senkivel nem beszéltem. Senkivel. Ma szólt az egyik őr hogy látogatóm van. El is indultunk a terem felé. A terem olalán van egy üveg így jól látni ki vár rám. Nem hiszek a szememnek. Luce? Mit csinál itt? Nem kéne vele beszélnem de kíváncsi vagyok. | |
|
| |
Luce Summer
Hozzászólások száma : 602 Join date : 2021. Sep. 07.
| Tárgy: Re: ....Bebörtönözve..... Kedd Jan. 25, 2022 11:54 pm | |
| Megjött. Hát kicsit izgulok, de örülök, hogy látom. -Szia. Hogy vagy? | |
|
| |
Daniel Cole
| Tárgy: Re: ....Bebörtönözve..... Kedd Jan. 25, 2022 11:55 pm | |
| -Mit keresel itt?-ülök le. | |
|
| |
Luce Summer
| Tárgy: Re: ....Bebörtönözve..... Kedd Jan. 25, 2022 11:56 pm | |
| -Meglátogattam a tesómat talán baj? Gondoltam beszélhetnénk kicsit...hogy mi is történt.. | |
|
| |
Daniel Cole
| Tárgy: Re: ....Bebörtönözve..... Kedd Jan. 25, 2022 11:57 pm | |
| -Semmi...betéptem és nem volt önkontrollom. Ennyi... | |
|
| |
Luce Summer
| Tárgy: Re: ....Bebörtönözve..... Kedd Jan. 25, 2022 11:58 pm | |
| -Jó akkor játszunk így. Akkor elmondom szerintem mi történt.-veszek egy nagy levegőt.-Féltékeny voltál és dühös mert Noah nem foglalkozott veled. Eljárkált titokban a barátnőjéhez. És dühös lettél mikor hazudott neked aztán elvonultál füvezni és másokon töltötted ki a dühöd igaz? | |
|
| |
Daniel Cole
| Tárgy: Re: ....Bebörtönözve..... Kedd Jan. 25, 2022 11:59 pm | |
| -És ha igen? Mi közöd hozzá?! | |
|
| |
Luce Summer
| Tárgy: Re: ....Bebörtönözve..... Szer. Jan. 26, 2022 12:03 am | |
| -Vedd már észre magad!-mordulok föl. Szegény felügyelő is megugrott.- Nem tűnik fel, hogy a hülye kis hisztid miatt mindenki kész van?! Hibáztathatod NOah-t de mind a te hibád. Ha nem lennél ilyen lobbanékony lehet elmondta volna, sőt akkor biztos lennék benne, hogy be is mutatta volna Amy-t. És ha ez nem lenne elég a szüleid teljesen kivannak. Te meg itt játszod a megsértődöttet? MIlyen alapon? Nem beszélsz a szüleiddel mert rájuk is haragszol? Csak tudnám rájuk miért. Még Noah-t megértem minimálisan, de a szüleidet? Azt nem.. | |
|
| |
Daniel Cole
| Tárgy: Re: ....Bebörtönözve..... Szer. Jan. 26, 2022 12:04 am | |
| Igaza van....és tudom, de már nincs mit tenni. -Nem haragszom rájuk.....én csak...nem tudok a szemükbe nézni....tudom,hogy anya magát hibáztatja... | |
|
| |
Luce Summer
| Tárgy: Re: ....Bebörtönözve..... Szer. Jan. 26, 2022 12:05 am | |
| Csak megtört. -És nem gondolod, hogy ezért kéne beszélned velük? Sose beszéltél velük amióta itt vagy...Szerinted ez nem esik rosszul nekik? | |
|
| |
Daniel Cole
| Tárgy: Re: ....Bebörtönözve..... Szer. Jan. 26, 2022 12:06 am | |
| -....Nem akarok több gondot okozni...nem akartam ezt....én csak....féltem.... | |
|
| |
Luce Summer
| Tárgy: Re: ....Bebörtönözve..... Szer. Jan. 26, 2022 12:07 am | |
| | |
|
| |
Daniel Cole
| Tárgy: Re: ....Bebörtönözve..... Szer. Jan. 26, 2022 12:08 am | |
| -Nem akartam magamra maradni...nem akartam, hogy NOah hazudjon és ne bízzon bennem...nekem csak ő volt...-nem bírom visszafogni a könnyeimet. Tényleg nem így akartam.-....de már nem számít...elbasztam... | |
|
| |
Luce Summer
| Tárgy: Re: ....Bebörtönözve..... Szer. Jan. 26, 2022 12:10 am | |
| -Hát kúrvára elbasztad....de van lehetőséged még bocsánatot kérned. Kérvényeztem, hogy a felügyeletem mellett kiengedjenek. Ha engedélyezik onnan rajtad múlik minden.-állok fel.- Addig gondolkozz el mit tettél és mit kellett volna.-megyek haza. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: ....Bebörtönözve..... | |
| |
|
| |
| ....Bebörtönözve..... | |
|