Mysterious Empires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mysterious Empires

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Legutóbbi témák
» Új kezdet?
Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeMa 12:21 am-kor by Alistar

» Mi is megtesszük amit tudunk
Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimePént. Szept. 13, 2024 12:25 am by Kira

» A menny és a pokol ura
Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeKedd Aug. 13, 2024 2:07 am by Alistar

» Egy óriási hiba
Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzomb. Júl. 06, 2024 11:22 pm by Alistar

» Elrabolva...
Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Jún. 12, 2024 1:05 am by Othran

» Mi lesz most?
Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Jún. 12, 2024 12:13 am by Lucifer

» Egy rossz megérzés
Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 06, 2024 11:26 pm by Alistar

» Régi ismerős
Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 06, 2024 6:53 pm by Belzebub

» Egy próba.....
Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeCsüt. Feb. 29, 2024 10:46 am by Alistar

Top posters
Mia Cole
Egy új kezdet... - Page 12 Vote_lcapEgy új kezdet... - Page 12 Voting_barEgy új kezdet... - Page 12 Vote_rcap 
Luce Summer
Egy új kezdet... - Page 12 Vote_lcapEgy új kezdet... - Page 12 Voting_barEgy új kezdet... - Page 12 Vote_rcap 
Rose Summer
Daniel Cole
James Cole
Edward Summer
Noah Cole
Andy Biersack
Lucifer
Jake Walker
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (81 fő) Hétf. Okt. 21, 2024 2:27 am-kor volt itt.

Egy új kezdet...

Go down 
+10
Edward Summer
Lucifer
Jake Walker
Valerie
Dylan
Amy
Luce Summer
Sophia
Noah Cole
Daniel Cole
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Next
SzerzőÜzenet
Dylan

Dylan

Hozzászólások száma : 233

Egy új kezdet... - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 2:34 am

-meg a pénztárcámnak is mi?
Vissza az elejére Go down
Luce Summer

Luce Summer

Hozzászólások száma : 602

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 2:35 am

-Hé! Nem igaz.-sóhajtok.- Csak néha körbenézhetnél. Asszem lenne pár jelentkeződ. Egy próbát megérne nem? Legalább nem kuksolnál annyit egyedül.
Dylan

Dylan

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 2:36 am

-nem.-
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 2:37 am

-Olyan antiszoc vagy.
Dylan

Dylan

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 2:37 am

-pontosan.-
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 2:38 am

-Nyeh.-bementünk órára. Szokásosan indult. Kivéve, hogy a tanár úgy kezdte az órát, hogy lesz egy új diákunk.
Valerie

Valerie

Hozzászólások száma : 1

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 2:43 am

Hát itt vagyok. Új élet, új suli. Kíváncsi leszek rá. Be is megyek az első órámra. A tanár már várt.
-Időben jött kisasszony. Mutatkozzon be egy pár szóban ha kérhetem.-szólít meg a tanár.
-SZiasztok! Valerie vagyok. Igazából ha bárkit érdekel is ki vagyok majd megismer.-nem készültem ilyenre.
-Jól van foglaljon helyet.
Le is ültem. Egy hátsó asztalt sikerült kifognom. Nem is baj, el leszek én itt magamban. Elővettem egy füzetemet. Igazából lehet úgy tűnik jegyzetelek de valójában rajzolgatok. Szeretek tervezgetni. Meg kutakodni. Ez ilyen kis "jegyzet" magamnak igazából.
Dylan

Dylan

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 2:45 am

Még egy ember...hány pad van még...
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 2:47 am

Hmm. Gyorsan amíg a tanár hátat fordított átültem az új lány mellé. Kicsit beszélgettünk. Elég aranyos. MOndjuk kíváncsi lennék mi van a füzetében amit hirtelen elrakott. De jól elvoltunk az első órán.
Jake Walker

Jake Walker

Hozzászólások száma : 287

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 2:50 am

Egy jó ideje nem jártam már itt, de már nem bírtam kivárni. Hm nosztalgikus itt lenni. Szépen végigjártam a sulit a második óra közben. Kisétáltam az udvarra és élveztem a friss levegőt.
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 2:52 am

A második óra közben hirtelen megcsapta az orromat egy ismerős szag. Sőt. Egyből kikéreckedtem. Elkezdtem körbejárni a sulit amíg meg nem találtam. Nem hiszek a szememnek. Sőt még magamnak sem. Nem kéne, hogy érte rohangáljak, de nem bírom megállni.
-Jake.-ész nélkül odarohantam és megöleltem.
Jake Walker

Jake Walker

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 2:53 am

-Nem hittem hogy örülni fogsz nekem.-ölelem át.-Nem maradhatok sokat. De van valami mit el kell mondanom.
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 2:53 am

-Hallgass már.-csókolom meg.
Jake Walker

Jake Walker

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 2:56 am

Aranyos.
-Nézd. Örülök, hogy örülsz. De nincs sok időm.-engedem el.-Legyetek résen. Készülődik valami. Még nem tudni pontosan. De sok híresztelés van egyes haborúk felől. És ezek nem olyan kisméretűek amikben eddig benne voltatok...hanem világrengetőek.
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 2:56 am

-MI? HOnnan tudsz ilyenekről? És kitől?
Jake Walker

Jake Walker

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 3:05 am

-Ez most hosszú. De figyelj rám.-emelem fel tekintetét.-Ne keveredj bele. Semmi képpen. Nem veszthetlek el. MÉg ha nem is lehetek veled. Nem tehetem meg.
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 3:05 am

-Ne félts, megvédem magam.-mosolygok.
Jake Walker

Jake Walker

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 3:06 am

-Remélem megtudod.-csókolom meg majd eltűnök. Nem hiányzik most a balhé.
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 3:08 am

Nem tudom miről beszélt, de látszott rajta, hogy aggódik. Nem oktalanul szerintem. De egyelőre nem beszélhetek semmiről senkinek. Nem hiányzik az aggodalmaskodás meg az egyéb.
Visszamegyek az órára. Remélem nem voltam el sokáig.
Daniel Cole

Daniel Cole

Hozzászólások száma : 558

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2022 3:09 am

Nem tetszik hogy Luce csak úgy lelépett óráról. kb kicsingőre ért vissza. Ugyan most nem érzek szagokat és erőm sincs de gyanúsa dolog.
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 16, 2022 9:36 pm

Véget ért az óra. Egyből kérdőre is lettem vonva utána de nem mondtam semmit. Nem kürtölhetem csak úgy szét a dolgokat.
Pár óránk volt még aztán el is telt a nap. Végre.
Amint kiléptünk a suliból különös látvány fogadott. Havazik, nem is kicsit, Sőt már szerintem egy jó ideje eshet mert nem pár centi hó van jelenleg már. És nem ez a furcsa hanem inkább az érzete. Ahogy hozzám ér egy hópehely mintha ilyen varázslatos érzete lenne. MIntha mágia lenne benne.
-Hmm ez valahogy fura...
Dylan

Dylan

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 16, 2022 9:38 pm

-Nekem kedvez ez a szín.-
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 16, 2022 9:39 pm

-Nekem undorom van tőle...
Dylan

Dylan

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 16, 2022 9:40 pm

-Kinek mi. Bírnám egész évben.-
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitimeSzer. Feb. 16, 2022 9:41 pm

-Hm. Elmegyek Luciferhez. Majd megyek.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Egy új kezdet...   Egy új kezdet... - Page 12 Icon_minitime

Egy új kezdet...
Vissza az elejére 
12 / 19 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Next
 Similar topics
-
» Egy új kezdet...

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mysterious Empires :: Játéktér :: Belváros :: Gimnázium-
Ugrás: