-Kösz.- veszem át a csomagot. Határon kívülre még nem vittem, de jó pénzt lehet vele szedni. Viszont most sietnem kell, mert el kell kezdenem lenyelni. Nincs másképp esélyem átjutni a repteres ellenőrzéseken. Haza értem el is kezdtem. Pár órával később szarul voltam és úgy voltam vele, hogy én ezt feladom. Aztán jobb lett és tovább nyeltem. Ekkor kaptam a telefont.. -A cél Oroszország. A reptérig fuvar visz. 2 óra múlva ott van érted a lakásod előtt.- Beültem a taxiba, ami megjelent. A vezető arcát nem láttam. A reptér előtt a kezembe nyomott egy jegyet, aztán elhajtott. Az ellenőrzéseken simán átmentem. A gépről leszállva is minden rendben volt. Ezek szerint nem keltetem gyanút. Nem sokkal utána újabb hívás.: -dgfeu-432 rendszám. Szállj be.- A taxi egy hatalmas magánterületre vitt. Kiszálltam hívtak.: - A 32esben a 2es a tied.- Bementem kitermeltem magamból az árut és vártam. Két óra múlva kopogtak. Beengedtem a pasit. Elővette a bőrőndnyi pénzt és a kezembe nyomta. Odaadtam én is a csomagot és távozott. Szerintem ennyi pénzt én még nem is láttam egyben. És innentől szabad vagyok.