Mysterious Empires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mysterious Empires

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Legutóbbi témák
» Új kezdet?
Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimeMa 12:21 am-kor by Alistar

» Mi is megtesszük amit tudunk
Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Szept. 13, 2024 12:25 am by Kira

» A menny és a pokol ura
Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimeKedd Aug. 13, 2024 2:07 am by Alistar

» Egy óriási hiba
Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Júl. 06, 2024 11:22 pm by Alistar

» Elrabolva...
Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jún. 12, 2024 1:05 am by Othran

» Mi lesz most?
Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jún. 12, 2024 12:13 am by Lucifer

» Egy rossz megérzés
Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 06, 2024 11:26 pm by Alistar

» Régi ismerős
Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 06, 2024 6:53 pm by Belzebub

» Egy próba.....
Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Feb. 29, 2024 10:46 am by Alistar

Top posters
Mia Cole
Váratlan segítség - Page 2 Vote_lcapVáratlan segítség - Page 2 Voting_barVáratlan segítség - Page 2 Vote_rcap 
Luce Summer
Váratlan segítség - Page 2 Vote_lcapVáratlan segítség - Page 2 Voting_barVáratlan segítség - Page 2 Vote_rcap 
Rose Summer
Daniel Cole
James Cole
Edward Summer
Noah Cole
Andy Biersack
Lucifer
Jake Walker
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (81 fő) Hétf. Okt. 21, 2024 2:27 am-kor volt itt.

Váratlan segítség

Go down 
+2
Edward Summer
James Cole
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Rose Summer
Admin
Rose Summer

Hozzászólások száma : 573

Váratlan segítség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Feb. 04, 2021 11:59 pm

-Végre. Legalább Andynek van esze.-igen ideértünk végre.- Két órára megyek el és szétszeditek a házat. Nem vagytok normálisak.
Vissza az elejére Go down
https://mysterious-empires.hungarianforum.net
Mason Smith

Mason Smith

Hozzászólások száma : 270

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:01 am

-Na megjött az asszony...a lejobb példa aki áldozatát szobadísznek gondolja és utána lelép, hogy más takarítson helyette.- mondom röhögve
Rose Summer
Admin
Rose Summer

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:03 am

-Hát ha így viselkedtek ti takarítotok amíg mi Andyvel pihizünk.-mosolygok.-De a lényeg, hoztam egy kis segítséget.
Mason Smith

Mason Smith

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:04 am

-Én nem csináltam semmit csak külső mozizó voltam, szóval én is kihagynám a bulit.-
James Cole

James Cole

Hozzászólások száma : 529

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:05 am

-Kiket hoztál?-
Jason Smith

Jason Smith

Hozzászólások száma : 140

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:06 am

Egy kicsit késve, de beértem. El kellett rendezni egy két embert.
-Látom a stílusotok még megvan. Különösen neked Edward.-nézek rá. Legszívesebben helyben lefejezném.
Edward Summer

Edward Summer

Hozzászólások száma : 492

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:09 am

Ez a szag már értem miért volt ismerős. Ez nem jó. Ellene nincs esélyem ez tény. Nah most már mondható, hogy dühös és ideges is vagyok.
-Szokásosan.
Jason Smith

Jason Smith

Hozzászólások száma : 140

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:10 am

Nyugtalan. Ez jó. Bevallom szeretem látni ha egy ilyen ember meghunyászkodik.
-Ne aggódj. A harc után magam foglak lefejezni.
Edward Summer

Edward Summer

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:14 am

Hát ez megnyugtató. Akkor igazából az utolsó óráimat töltöm. Vágom, hogy Rose nem kedvel, de előbb mondhatta volna mielőtt rám hívja a fejeseket.
Nem válaszolok csak visszaülök a helyemre. Jelenleg azon kell gondolkoznom, hogy mit tegyek majd a harc végén.
Rose Summer
Admin
Rose Summer

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:15 am

-És hoztuk magunkkal a vadászokat és egy jó pár farkast is. Most már elegen leszünk. És van egy tervem is.
James Cole

James Cole

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:16 am

- Mesélj!-
Rose Summer
Admin
Rose Summer

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:19 am

-Edward elintézi Dominickot. Ő ismeri a legjobban így ez az Ő reszortja. Mi meg igyekszünk bejutni a kastélyba és elkapni Kimet. Úgy gondoltam, hogy Andy és Mason itt maradnának védeni a helyet.
Edward Summer

Edward Summer

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:21 am

-Oké, de úgy tudom Dominicknak van egy eléggé erős pártfogója. Jó lenne ha őt valaki figyelné. Nem kizárt, hogy érted fog menni Rose.
James Cole

James Cole

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:25 am

-Megyek Roseval...a gyilkolásban nekem is van gyakorlatom...na meg a bújkálásban is
Edward Summer

Edward Summer

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:28 am

-A srác gondolatolvasó és tudja irányítani a fényt. Szóval eléggé gyors.
James Cole

James Cole

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:32 am

-Akkor most az egyszer jól jöhetnek a sötétebb sikátorok.-
Andy Biersack

Andy Biersack

Hozzászólások száma : 390

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:33 am

-És mikor terveztek indulni?
Mason Smith

Mason Smith

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:35 am

-Reggel indulunk... arra kevésbé lehet számítani és nekik az éjszaka sokkal kedvezőbb mint nekünk-
Edward Summer

Edward Summer

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:37 am

-Remek.-állok fel.- Akkor holnap.-Megyek fel a tetőre elszívni egy pár szál cigit.
Rose Summer
Admin
Rose Summer

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2021 12:38 am

Gondoltam, hogy Edward nem fog repesni az örömtől de azért ennyire nem gondoltam. Egy ideig kicsit még beszélgettünk együtt aztán mindenki elvonult aludni. Nagy nap lesz a holnapi. Muszáj jó erőben lenni. Remélem Edwardnak is sikerül holnap minden.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Váratlan segítség   Váratlan segítség - Page 2 Icon_minitime

Váratlan segítség
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Egy kis segítség..

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mysterious Empires :: Játéktér :: Belváros :: Bár-
Ugrás: