Mysterious Empires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mysterious Empires

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Legutóbbi témák
» Új kezdet?
Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeMa 12:21 am-kor by Alistar

» Mi is megtesszük amit tudunk
Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimePént. Szept. 13, 2024 12:25 am by Kira

» A menny és a pokol ura
Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeKedd Aug. 13, 2024 2:07 am by Alistar

» Egy óriási hiba
Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Júl. 06, 2024 11:22 pm by Alistar

» Elrabolva...
Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jún. 12, 2024 1:05 am by Othran

» Mi lesz most?
Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jún. 12, 2024 12:13 am by Lucifer

» Egy rossz megérzés
Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 06, 2024 11:26 pm by Alistar

» Régi ismerős
Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 06, 2024 6:53 pm by Belzebub

» Egy próba.....
Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Feb. 29, 2024 10:46 am by Alistar

Top posters
Mia Cole
Azok a gimis napok - Page 5 Vote_lcapAzok a gimis napok - Page 5 Voting_barAzok a gimis napok - Page 5 Vote_rcap 
Luce Summer
Azok a gimis napok - Page 5 Vote_lcapAzok a gimis napok - Page 5 Voting_barAzok a gimis napok - Page 5 Vote_rcap 
Rose Summer
Daniel Cole
James Cole
Edward Summer
Noah Cole
Andy Biersack
Lucifer
Jake Walker
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (81 fő) Hétf. Okt. 21, 2024 2:27 am-kor volt itt.

Azok a gimis napok

Go down 
+5
Jake Walker
Dylan
Daniel Cole
Noah Cole
Luce Summer
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next
SzerzőÜzenet
Jake Walker

Jake Walker

Hozzászólások száma : 287

Azok a gimis napok - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:54 am

Most legszívesebben nagyon kinyuvasztanám, de akkor lebuknék.Tűrnöm kell most.
Vissza az elejére Go down
Daniel Cole

Daniel Cole

Hozzászólások száma : 558

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:55 am

Megfogom a pólójánál fogva és felrángatom és a falhoz nyomtam.
-Megmondom mi lesz. Nem mész többé a közelébe és rá sem nézel. Ha még egyszer észrevesszük hallot vagy. Tiszta amit mondtam?
Jake Walker

Jake Walker

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:56 am

-Igen...-van több ötletem is, így nem gond ez.
Noah Cole

Noah Cole

Hozzászólások száma : 487

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:57 am

Elindultunk befele a szokásos késéssel pont...
Luce Summer

Luce Summer

Hozzászólások száma : 602

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:58 am

Rossz előérzetem van...nem tudom miért. Szokásosan Noah-ék késve megérkeztek, de az új srác még sehol.
Dylan

Dylan

Hozzászólások száma : 233

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:59 am

-Mit csináltatok?- most nincs annyira cigi szaguk mint szokott...
Noah Cole

Noah Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:00 am

-Csak elszívtuk a békepipánkat.-
Jake Walker

Jake Walker

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:01 am

Nem baj, amíg kések legalább van időm egy dologra. Megkeresem az ezüstke szekrényét és kinyitom, nem nagy dolog kinyitni ezeket a szekrényeket.
Belerakok egy virágot és mellé egy üzenetet, majd visszazárom az ajtót és bemegyek órára.
Mikor belépek egy pillanatra Ezüstkére pillantok majd egyből el is kapom a tekintetem és leülök a helyemre, kifelé nézve az ablakon.
Daniel Cole

Daniel Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:02 am

Úgy tűnik tanult a szóból. Noahra éztem ésa pad alatt odadugtam az öklömet felé egy vigyorral a képemen.
Noah Cole

Noah Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:05 am

Visszaöklözök a pad alatt és összevigyorgunk.
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:09 am

Eltelt megint az óra, és szokásosan a szekrényemhez mentem. Kinyitottam és láttam benne egy virágot egy kis papírral.
"Virágot a virágnak. Sajnálom, hogy személyesen nem adhattam oda, a bocsánatkérésem jeléül a tegnapiért. A tesóid nem néztek engem jó szemmel. De sajnálom a tegnapit."
Oooh ez cuki. Gondoltam, hogy ezek tettek valamit. De ha leszidnám őket rájönnének erre és akkor megint megtennék. Majd kitalálok rá valamit. Mindenesetre egyelőre mindent a szekrényemben hagyok és jól is teszem. Már érzem, hogy közelednek. Gyorsan becsapom a szekrényemet, hogy véletlen se lássanak bele.
Dylan

Dylan

Hozzászólások száma : 233

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:46 am

Luce elég furcsán viselkedik...mondjuk elképzelhető, hogy azért mert valószínűleg ezek a marhák megverték a srácot...rá se mert nézni Rosera
Daniel Cole

Daniel Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:47 am

-Mizu húgi?
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:48 am

-Semmi, mi lenne?
Daniel Cole

Daniel Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:50 am

-Helyes.-mosolygok. Szép lassan eltelt a nap és már indultunk kifelé.
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:50 am

Már kisétáltunk az ajtón mikor eszembe jutott, hogy bent hagytam az egyik füzetem.
-Menjetek előre. Bent hagytam valamit.-fordulok is vissza.
Noah Cole

Noah Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:51 am

-Rendben
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:52 am

Visszafutottam a szekrényemhez. Minden már kihalt volt, csendes. Hm szokatlan.
Miközben kiszedtem a füzetemet léptekre lettem figyelmes. Gyorsan megfordultam, hogy körbetekintsek. A bámulós srác volt az.
Jake Walker

Jake Walker

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:54 am

Itt maradtam egy kicsit tovább és úgy tűnt szerencsém volt.
-Hát mégis sikerül személyesen is bocsánatot kérnem akkor.-mosolygok.-Sajnálom a tegnapit.
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:55 am

-Semmi gond.-mosolygok.-Ezt pedig- veszem elő a virágot a táskámból.-köszönöm. Aranyos.
Jake Walker

Jake Walker

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:57 am

-Ugyan, csak gondoltam tetszene.-nézek körbe.-Ugye a tesóid már elmentek? Nem akarok balhét velük...
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:57 am

-Elmentek nyugi. Sajnálom, ha bántottak. Túlságosan féltenek és nem nézik az ilyeneket jó szemmel..
Jake Walker

Jake Walker

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:59 am

-Ugyan, ne foglalkozz vele, amúgy ha gondolod így tudunk beszélgetni. Így egyszerű.
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 3:59 am

-Csak ha elárulod a neved.-mosolygok.
Jake Walker

Jake Walker

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 4:00 am

-Jake.- hallottam meg egy kis zajt.-Jobb lenne ha mennénk. A végén feltűnő lesz hogy sokáig maradsz.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 5 Icon_minitime

Azok a gimis napok
Vissza az elejére 
5 / 14 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mysterious Empires :: Játéktér :: Belváros :: Gimnázium-
Ugrás: