Mysterious Empires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mysterious Empires

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Legutóbbi témák
» Új kezdet?
Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeMa 12:21 am-kor by Alistar

» Mi is megtesszük amit tudunk
Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimePént. Szept. 13, 2024 12:25 am by Kira

» A menny és a pokol ura
Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeKedd Aug. 13, 2024 2:07 am by Alistar

» Egy óriási hiba
Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Júl. 06, 2024 11:22 pm by Alistar

» Elrabolva...
Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jún. 12, 2024 1:05 am by Othran

» Mi lesz most?
Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jún. 12, 2024 12:13 am by Lucifer

» Egy rossz megérzés
Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 06, 2024 11:26 pm by Alistar

» Régi ismerős
Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 06, 2024 6:53 pm by Belzebub

» Egy próba.....
Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Feb. 29, 2024 10:46 am by Alistar

Top posters
Mia Cole
Azok a gimis napok - Page 4 Vote_lcapAzok a gimis napok - Page 4 Voting_barAzok a gimis napok - Page 4 Vote_rcap 
Luce Summer
Azok a gimis napok - Page 4 Vote_lcapAzok a gimis napok - Page 4 Voting_barAzok a gimis napok - Page 4 Vote_rcap 
Rose Summer
Daniel Cole
James Cole
Edward Summer
Noah Cole
Andy Biersack
Lucifer
Jake Walker
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (81 fő) Hétf. Okt. 21, 2024 2:27 am-kor volt itt.

Azok a gimis napok

Go down 
+5
Jake Walker
Dylan
Daniel Cole
Noah Cole
Luce Summer
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next
SzerzőÜzenet
Noah Cole

Noah Cole

Hozzászólások száma : 487

Azok a gimis napok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:23 am

-Semmi csak a szokásos uncsi órák meg az önvédelmi órák, ahol Lucet leteperte valami új srác, aki amúgy egész nap bámulta és Luce tiszta vörös volt.-
Vissza az elejére Go down
Luce Summer

Luce Summer

Hozzászólások száma : 602

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:24 am

-Noah!-vágom oldalba.
Noah Cole

Noah Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:24 am

-Látjátok most is kicsit vörös.-
Edward Summer

Edward Summer

Hozzászólások száma : 492

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:25 am

Majdnem belefulladtam a vizembe mikor meghallottam Noah szavait.
-Micsoda?! Melyik volt az?-az én kislányomat? meghal...
Noah Cole

Noah Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:26 am

-Mi is meg akartuk ölni, de akkor Luce olyan csúnya szemmel nézett. Dylan szerint meg valami furcsa abban a srácban.-
Daniel Cole

Daniel Cole

Hozzászólások száma : 558

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:26 am

-A húgi belezúgott....uuuuh-de azért megölném.
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:27 am

-Elég már. és nyugi apu, csak önvédelmi óra volt és figyelmetlen voltam. Nem történt semmi más...-jó ez nem igaz de elég ha ennyit tud.
Edward Summer

Edward Summer

Hozzászólások száma : 492

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:28 am

-Legközelebb nyírjátok ki...-nézek a többiekre.
Dylan

Dylan

Hozzászólások száma : 233

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:31 am

-Szerintem apa lehet jobb, ha holnap megnézitek a srácot... valami tényleg fura benne...olyan mintha megjátszaná magát és nem csak Luceval kapcsolatosan, hanem úgy alapból nem természetes a viselkedése...tudom ezt mondom pont én a "fura" srác, de ő is legalább annyira fura, mint én csak én nem próbálom megjátszani, hogy egy szinten vagyok a korosztályommal.-
Rose Summer
Admin
Rose Summer

Hozzászólások száma : 573

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:34 am

Olyan dolgokra tértem vissza amit legszívesebben nem akartam volna hallani.
-Először is. Edward.-vágom fejbe.-Ne mondj ilyet nekik! Komolyan vesznek. Másodszor hagyjátok már, az ő korukban normális, hogy érdeklődnek mások iránt. Harmadszor ilyenkor a "viselkedészavar" is normális. Negyedszer...-nézek a két fiamra.-..Mit mondtam a dohányzásról és a verekedésről?!-nézek rájuk mérgesen.
https://mysterious-empires.hungarianforum.net
Noah Cole

Noah Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:36 am

-Tudjuk...- feleltük kórusban unott hangon
Rose Summer
Admin
Rose Summer

Hozzászólások száma : 573

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:38 am

-Legközelebb nem marad ez csak egy lecseszésben! -nézek rájuk mérgesen.
https://mysterious-empires.hungarianforum.net
Noah Cole

Noah Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:38 am

-Rendben anya.-
Luce Summer

Luce Summer

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:40 am

Hál istennek elrepült a nap maradék fele nyugiban. Már másnap van de hogy őszinte legyek még mindig a tegnapi jár a fejemben. Kicsit kellemetlen így bemenni, nem adok igazat a srácoknak. Nem zúgtam bele...csak hirtelen volt...ennyi..
Jake Walker

Jake Walker

Hozzászólások száma : 287

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:42 am

Újabb nap újabb buli.
Megint ugyan abban az időpontban vannak és megint csak megbámulom, de most egy önelégül vigyorral.
Daniel Cole

Daniel Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:43 am

Luce-t megint megnézte. Ez már idegölő a tegnapi után meg pláne. Megbököm Noah-t és jelet adok neki, hogy kapjuk egy a srácot.
Noah Cole

Noah Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:44 am

Csak bólintok aprót, hogy Luce ne lássa.
Daniel Cole

Daniel Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:46 am

Elsunnyogtunk. A legtöbb gyerek már a teremben van így nem nehéz most megverni valakit. Pláne, hogy elé vágtunk és mikor arra sétált megfogtam a pólójánál fogva és berángattuk egy raktárszobába.
-Nah beszélgessünk egyet.-lököm neki a falnak.
Jake Walker

Jake Walker

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:47 am

-Héhé. Nyugi. Megmondtam nem akarok balhét.
Noah Cole

Noah Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:48 am

-Csak azzal van a gond, hogy csak a száddal mondtad ezt semmi mással.-
Jake Walker

Jake Walker

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:49 am

-Nem az volt az önvédelmi óra lényege, hogy lenyomjuk a másikat?
Noah Cole

Noah Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:50 am

-Ahhoz nem szükséges olyan közel lenni az arcodnak és vagy fél percig rajta feküdni.-
Jake Walker

Jake Walker

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:51 am

-Jó ez jogos. De nem volt jobb ötletem...
Noah Cole

Noah Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:52 am

-aha ...-
Daniel Cole

Daniel Cole

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 09, 2022 2:52 am

-Nekem sem lesz...-vágom izomból gyomron amitől össze is csuklik.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Azok a gimis napok   Azok a gimis napok - Page 4 Icon_minitime

Azok a gimis napok
Vissza az elejére 
4 / 14 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mysterious Empires :: Játéktér :: Belváros :: Gimnázium-
Ugrás: