Mysterious Empires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mysterious Empires

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Legutóbbi témák
» Új kezdet?
Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeMa 12:21 am-kor by Alistar

» Mi is megtesszük amit tudunk
Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimePént. Szept. 13, 2024 12:25 am by Kira

» A menny és a pokol ura
Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeKedd Aug. 13, 2024 2:07 am by Alistar

» Egy óriási hiba
Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Júl. 06, 2024 11:22 pm by Alistar

» Elrabolva...
Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jún. 12, 2024 1:05 am by Othran

» Mi lesz most?
Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jún. 12, 2024 12:13 am by Lucifer

» Egy rossz megérzés
Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 06, 2024 11:26 pm by Alistar

» Régi ismerős
Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 06, 2024 6:53 pm by Belzebub

» Egy próba.....
Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Feb. 29, 2024 10:46 am by Alistar

Top posters
Mia Cole
Egy pokoli séta - Page 2 Vote_lcapEgy pokoli séta - Page 2 Voting_barEgy pokoli séta - Page 2 Vote_rcap 
Luce Summer
Egy pokoli séta - Page 2 Vote_lcapEgy pokoli séta - Page 2 Voting_barEgy pokoli séta - Page 2 Vote_rcap 
Rose Summer
Daniel Cole
James Cole
Edward Summer
Noah Cole
Andy Biersack
Lucifer
Jake Walker
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (81 fő) Hétf. Okt. 21, 2024 2:27 am-kor volt itt.

Egy pokoli séta

Go down 
2 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Kim

Kim

Hozzászólások száma : 244

Egy pokoli séta - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 2:54 pm

-Hát csakúgy nem esik le egy kastély az ember ölébe. Naa légyszi mond meg!- néztem rá kiskutya szemekkel
Vissza az elejére Go down
Dominick Summer

Dominick Summer

Hozzászólások száma : 74

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 2:58 pm

-Valóban az vagyok. Habár miután elmentem otthonról már ki tudja. Van szép vagyonom és eléggé erős alattvalóim. Szóval vehetsz annak.
Kim

Kim

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 3:05 pm

Belépve a kastélyba elfogott egy kellemetlen előérzet. Lehet kedves ez a srác meg minden, de biztos, hogy gonosz. Mondjuk nekem az nem feltétlen rossz. Végül is én se éppen ártatlan tervvel érkeztem. Végül is olyan nagyon sok bajom nem lehet, mert erősebb vagyok nála...de majd kiderül minden idejében. Nem hiszem, hogy kicsiben utazik. Kicsit Jamesre emlékeztet, vagy Edwardra. Magányos és gonosz, csak ő egy nagyon szimpatikus álruha mögé bújt el.
Dominick Summer

Dominick Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 3:06 pm

-Nah mit szólsz? Maradnál itt velem? Nem bánod meg kedves.-ejtek el egy kis perverz mosolyt.
Kim

Kim

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 3:22 pm

Kicsit féltem...ismeretlen volt a helyzet is, a srác is és minden pillanat, ami következett. Bevallom ehhez nagyon nem vagyok hozzászokva, de én választottam ezt az utat és jó esélyem van rá, hogy a legmegfelelőbb embert találtam meg magam mellé. És valljuk be az izgalmat, amit úgy kerestem meg is találtam.
-Maradok, köszi.- fogtam meg a kezét és indultam tovább.
Dominick Summer

Dominick Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 3:24 pm

-Oooh ezt örömmel hallom.-rántom magamhoz és megcsókolom.-Akkor ha most megengeded mutatok egy nagy szobát egy nagyon kényelmes ággyal. -csókolom meg ismét.
Kim

Kim

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 3:25 pm

-De francia ágy legyen.- néztem rá vigyorogva két csók között.
Dominick Summer

Dominick Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 3:27 pm

-Hogyne.-kapom fel és hamar az ágyban kötünk ki és egy jó ideig ott is maradunk.
-Most már hivatalosan is a hercegnőm vagy. Vagy én vagyok a te herceged?
Kim

Kim

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 3:30 pm

-Szerintem is is.- néztem rá mosolyogva.
-Egy kicsit kajás vagyok. Nincs kedved beülni valahova, vagy valami? Nem tudom mi a szokása azoknak, akiknek egy saját kastélya van.-
Dominick Summer

Dominick Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 3:32 pm

-Oh nálunk mindig teli a hűtő. Csak mond mit szeretnél és megcsináltatom. Amit csak akarsz.
Kim

Kim

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 3:44 pm

-Óóó, te tudsz főzni?-
Dominick Summer

Dominick Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 3:45 pm

-Ha akarod. De csak ha csatlakozol.
Kim

Kim

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 3:52 pm

-Nagyon szívesen. Csináljunk lángost, ha te is szereted. Hülyeség, hogy mindenki csak nyáron a strandon eszik lángost.-
Dominick Summer

Dominick Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 4:10 pm

-Legyen, addig megbeszéljük, hogy hogyan igázzuk le a földet.- moslyogok.
Kim

Kim

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 4:28 pm

-Jó téma. először is "sereget" kéne gyűjteni nem?
Dominick Summer

Dominick Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 4:30 pm

-Jogos, Habár azt nem lesz nehéz. Sokan mennének a rendszer ellen. Csak egy jó hely kell ahol összeszedjük őket.
Kim

Kim

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 4:38 pm

-A peremvidéken ismerek egy pár eldugott helyet. Arra fele úgy se téved olyan, aki ellene lenne ennek, ha meg igen úgy se éli túl.-
Dominick Summer

Dominick Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 4:40 pm

-Jó ötlet. Ha onnan meg elindul valami akkor nem állítod meg. Aztán én meglátogatnék pár nemest, és a hullájukat szívesen kifüggeszteném egy két épületre.
Kim

Kim

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 4:44 pm

-Csak két Summert hagyj ki légyszi. Az egyiket Rosenak a másikat Edwardnak hívják.
Dominick Summer

Dominick Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 4:48 pm

-Oh nem, az ő vérük különleges. Meg a drága testvéreimet nem bántanám, csak a fasz apámra meg az idegesítő kurváját ölném meg.
Kim

Kim

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 4:55 pm

-Testvéred? Akkor ezért emlékeztettél rá. Csak te sokkal kibírhatóbb vagy.- mondtam nevetve
Dominick Summer

Dominick Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 5:04 pm

-Igen, eszesebb vagyok, helyesebb és nem csak az ölésen jár az eszem. Hanem még rajtad, csak ruha nélkül.-rajzolódik ki az arcomra egy kis egoista mosoly. Ez kellett most.
Kim

Kim

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 5:10 pm

-Ha gondolod levetkőzhetek, de akkor nem hiszem, hogy tudnál a célra koncentrálni.- mondom nevetve
Dominick Summer

Dominick Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 5:16 pm

-Annak nagy esélye van.-mosolygok.-De a föld nem várhat.
Kim

Kim

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2021 5:19 pm

-Hát, akkor menjünk gyűjtsünk sereget.- mondom vigyorogva miközben egyel kigombolom a blúzom
-Így nyerő leszek ugye?- villantok egy perverz mosolyt
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Egy pokoli séta   Egy pokoli séta - Page 2 Icon_minitime

Egy pokoli séta
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Séta egy áldozattal
» Egy túl hosszú séta...
» Pokoli hangulat
» Egy pokoli ismerkedés..

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mysterious Empires :: Játéktér :: Alvilág-
Ugrás: