Mysterious Empires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mysterious Empires

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Legutóbbi témák
» Új kezdet?
Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeMa 12:21 am-kor by Alistar

» Mi is megtesszük amit tudunk
Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimePént. Szept. 13, 2024 12:25 am by Kira

» A menny és a pokol ura
Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeKedd Aug. 13, 2024 2:07 am by Alistar

» Egy óriási hiba
Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Júl. 06, 2024 11:22 pm by Alistar

» Elrabolva...
Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeSzer. Jún. 12, 2024 1:05 am by Othran

» Mi lesz most?
Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeSzer. Jún. 12, 2024 12:13 am by Lucifer

» Egy rossz megérzés
Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 06, 2024 11:26 pm by Alistar

» Régi ismerős
Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 06, 2024 6:53 pm by Belzebub

» Egy próba.....
Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Feb. 29, 2024 10:46 am by Alistar

Top posters
Mia Cole
Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Vote_lcapEgy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Voting_barEgy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Vote_rcap 
Luce Summer
Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Vote_lcapEgy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Voting_barEgy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Vote_rcap 
Rose Summer
Daniel Cole
James Cole
Edward Summer
Noah Cole
Andy Biersack
Lucifer
Jake Walker
Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (81 fő) Hétf. Okt. 21, 2024 2:27 am-kor volt itt.

Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé

Go down 
+2
Andy Biersack
Mason Smith
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Mason Smith

Mason Smith

Hozzászólások száma : 270

Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeSzer. Jan. 27, 2021 11:42 pm

-Hmm tetszik. Bármikor szívesen segítek ha esetleg szükséged lenne valakire, akire nem hat a drágalátos vendégünk.-
Vissza az elejére Go down
Lucy

Lucy

Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeSzer. Jan. 27, 2021 11:43 pm

Ajaj ez nem jó.
-Világos....-egyelőre színészkedem. Aztán majd később szórakozom.
Andy Biersack

Andy Biersack

Hozzászólások száma : 390

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeSzer. Jan. 27, 2021 11:44 pm

Hát kicsit zavaró ez a helyzet.
-Dobjuk ki oda ahonnan jött. Nem kell nekünk egy ilyen..
Mason Smith

Mason Smith

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeSzer. Jan. 27, 2021 11:46 pm

-Egyet értek, de előbb derítsük ki mit keres itt...A démonok nem hiszem, hogy elhivatottan tudnának a jó oldalért küzdeni.-
Lucy

Lucy

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeSzer. Jan. 27, 2021 11:47 pm

-Ne ne ne. Nem akarok kimenni. A róka démonok nem harcra valók. Megölnének kint.. Csak menedéket keresek.
Mason Smith

Mason Smith

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeSzer. Jan. 27, 2021 11:51 pm

-Megegyezhetünk... annyi órát maradhatsz ahány információval tudsz odakintről szolgálni.-
Az a pár óra alatt kitalálsz magadnak valamit. Amúgy meg az ilyen kis krvák általában elcsábítanak egy pasit aztán náluk meghúzzák magukat...-
Lucy

Lucy

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeSzer. Jan. 27, 2021 11:52 pm

-Eh de ez így nem ér...
Edward Summer

Edward Summer

Hozzászólások száma : 492

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeSzer. Jan. 27, 2021 11:54 pm

Ritka alkalmak egyike, hogy Rose ment meg és nem én őt noh de mindegy.
-Akkor maradjunk annyiban, hogy ha mondasz valamit akkor nem fog Rose veled semmit sem tenni és kirakunk innen. Ha nem mondasz hasznosat én szívessen végignézem Rose vérengzését. És a helyedben vigyáznék. Rose megtartja a szavát. Szóval én belevágnék.
Lucy

Lucy

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeSzer. Jan. 27, 2021 11:55 pm

-Jól van, jól van. MIt akartok tudni?
Mason Smith

Mason Smith

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeSzer. Jan. 27, 2021 11:56 pm

-Mindent.- vágtuk rá mindannyian
Lucy

Lucy

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2021 12:00 am

-Jó jó..-nekem annyi.-Csak annyit tudok, hogy kik indították ezt az egészet. Egy jó ideje tervezték már. Először sereget toboroztak és mikor már eléggé nagy lett az az egyikőjük elment megölni a nemeseket. Ezzel elindítva a "lázadást". Úgy tudom, hogy valami diktatúrát akarnak létrehozni....De nem engem kéne kérdeznetek. Hanem a kis magányos kutyuskát. Hiszen ő ölte meg a nemeseket...-nézek a srácra akit az előbb jól elszédítettem. Persze tudom, hogy nem ő az de azért 99%-ban hasonlít rá.
Edward Summer

Edward Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2021 12:09 am

Kacagok egyet.
-Az lehetetlen. Maszimum az ikertestvéremet láthattad. Nekem nincs keresnivalóm a pokolban.
Mason Smith

Mason Smith

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2021 12:14 am

-Ikertestvér, Eddig erről nem hallottunk...- mondom gyanakodva
Edward Summer

Edward Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2021 12:15 am

-Megvádolsz?
Mason Smith

Mason Smith

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2021 12:16 am

-Kérdés volt...de ha te vádnak veszed, akkor lehet van alapja-
Rose Summer
Admin
Rose Summer

Hozzászólások száma : 573

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2021 12:17 am

-Igazat mond. Van egy ikertestvére. Dominick.
https://mysterious-empires.hungarianforum.net
James Cole

James Cole

Hozzászólások száma : 529

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2021 12:20 am

-Remek, szóval van egy fő gonosz tesótok még. Nem tudom ezt, hogy sikerült a szüleiteknek összehozni, de csak gratulálni tudok... Na mindegy is , és ki a társa?- néztem a rókára
Lucy

Lucy

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2021 12:22 am

Nem sikerült. Pech..
-Egy démon, nem tudom a nevét, vörös haja van. Kék szeme...-gondolkozom el.-Van egy képem is róluk.-Keresem is elő gyorsan és odaadom a csajnak. Tekintve hogy ő van a legközelebb.

A hozzászólást Lucy összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 28, 2021 12:24 am-kor.
Rose Summer
Admin
Rose Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2021 12:24 am

Megnézem a képet és teljesen megdöbbenek. Kim? Nem hittem volna... No de miért? Nem értem. Mondjuk jó oké feltűnt, hogy ANdyvel szétmentek de mi történt?
James Cole

James Cole

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2021 12:25 am

Odamentem Rose mellé, hogy megnézzem.
-Andy remélem nem érzel már semmit kim iránt...-
Andy Biersack

Andy Biersack

Hozzászólások száma : 390

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2021 12:30 am

Kérdően nézek rájuk. De van egy érzésem, hogy miért ilyenek. Odamegyek hozzájuk és kiveszem Rose kezéből a képet. Kim. Ez biztosan ő. Tudtam, hogy tervezni fog valamit, de nem hittem volna, hogy egy ilyen pusztulást akar....Nem is tudom, ez a helyzet most nagyon nem hiányzott. Rosszul jön ki...de talán ilyen az én szerencsém.
Lerakom a képet a pultra.
-Ha nem haragszotok....-és azzal távozom is. Felmegyek a tetőre és habár nem szoktam, most kivételesen rágyújtok. Sok tud lenni ez egyszerre.
Mason Smith

Mason Smith

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2021 12:33 am

-Valaki gyorsan magyarázza el hogy ki ez a kis vörös és én utána húztam a tetőre...vele meg csináltok, amit akartok, de élve itt nem maradhat.-
Rose Summer
Admin
Rose Summer

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2021 12:36 am

-Még régebben Ő volt Andy barátnője. Hallottam, hogy szakítottak, de hogy miért azt nem tudom. De Andy utána eléggé eltűnt. Dolgozott. Gondolom ezzel próbálta elfoglalni magát.
Mason Smith

Mason Smith

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2021 12:36 am

-Remek köszi.- indulok meg Andy után
James Cole

James Cole

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2021 12:37 am

-Na és vele mi legyen?- biccentek a csaj felé
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé   Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé - Page 6 Icon_minitime

Egy kis hiszti...na meg a nagy balhé
Vissza az elejére 
6 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Balhé a farkasokkal
» A nagy lopás...
» Tesós balhé
» A nagy galiba...

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mysterious Empires :: Játéktér :: Belváros :: Bár-
Ugrás: